FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
17. oktober

Drømmenes stærke appelJoel kap. 3 vers 1-2
:

Engang herefter vil jeg udgyde af min Ånd over hele menneskeheden. Alle vil komme til at profetere, både mænd og kvinder. De gamle vil få åbenbaret min vilje gennem drømme, de unge vil få det gennem syner. Selv mine ringeste tjenere vil blive fyldt med min Ånd, og de skal profetere.

Fra bibelens blade læser vi om, hvordan Gud åbenbarer sig gennem drømme. Fænomenet møder vi også i dag, men man skal selvfølgelig ikke - tage alt for gode varer. Noget kan være det rene sludder, mens andet viser sig, at indeholde en brugbar sandhed.

Natten mellem den 6. og 7. november 2014 havde jeg en herlig drøm:

Jeg befandt mig imellem en flok mennesker, som vandrede hen ad et fortov. Pludselig opdager jeg en lille andagtsbog, som ligger på fortovet. Ryggen er bøjet omkring, så en bestemt andagtsside vender opad.

Jeg samler den op og læser overskriften ”TROENS HVILE” – under overskriften står der bønneløfter, hvoraf det første begynder med ”BED”. I drømmen undrer jeg mig over, at ikke andre har samlet bogen op. Kort tid efter vågner jeg, stærkt opmuntret over drømmens indhold.

Vi ved jo godt, hvordan unødvendige bekymringer, trætte tanker kan dukke op, selv efter vi har bedt og lagt alt i Guds hænder. Så er det godt at blive mindet om, at vi bevarer troens hvile. Det er jo også det, Gud ønsker med os.

Vel, jeg blev stærkt opmuntret af drømmen. Vi har jo også udtrykket fra Bibelen om, at gamle skal drømme drømme og unge skal se syner. Så vi må også betragte meningsfulde drømme, som Guds måde at tale på.

En anden drøm:

Jeg befinder jeg mig på et torv, hvor en lille dreng sælger små bøger, som ikke er større end et stort frimærke. Jeg får lov til at kigge i en af bøgerne, som på forsiden har et lille b. Jeg bladrer i ”bogen” og erfarer, at der på første side står ordet ”Frelse”.

Jeg bladrer videre og læser på næste side ”Jesu blod”. Bogen indeholdt kun de to sider. Jeg bliver interesseret i bogen og spørger om prisen, som er en krone. Drengen får en femkrone mønt, som han ikke kan give tilbage på. Til sidst finder jeg en enkelt krone i min pung og handlen afsluttes – og jeg får den lille bog med det enkle og vigtige budskab.

Drømmen siger rigtig meget. Den fortæller mig, at evangeliet i grunden er uhyre enkelt. Guds frelse er lige med Jesu blod. I disse få ord ligger hele tilværelsens gåde gemt. Gud har jo åbenbaret sig gennem evangeliet, som er en Guds kraft til frelse for enhver, som tror.

En tredje drøm:

Jeg så modbydelige mennesker dænge andre mennesker til med en sort masse, som nærmest udsugede ofrenes kroppe. En leder fra aktionen nærmede sig mig og ville række mig hånden. Jeg så den overhængende fare, jeg befandt mig i og råbte ”Jesu blod”.

I det samme vågnede jeg - og jeg var ikke i tvivl om drømmens budskab. Jesu blod er vort kampmiddel mod Djævelens snigløb. Hans hensigt er, at erobre mennesket indefra, så der kun er skind tilbage. Men med Jesu blod - er vi helgarderet i den åndelige krig. Så glem ikke, at bekende Jesu blod - i din hverdag.

En fjerde drøm:

Jeg blev standset op af 4-5 banditter, som kun var ude på at gøre mig ondt. Jeg så, at en af dem havde et sømlignende våben og jeg sagde, at det måtte han ikke bruge. Straks styrtede han imidlertid ind på livet af mig, men dristigt holdt jeg ham fast og sagde på engelsk: ”In the name of Jesus Christ, you have no power over me!” (I Jesu Kristi navn, du har ingen magt over mig). Denne kommando fik manden til at opgive sit forehavende, og pludselig så jeg ham sidde magtesløs og fortumlet op ad en mur, ja, næsten helt groggy. Jeg havde ikke slået ham, men blot brugt Jesus-navnet som mit våben, og det var tilstrækkeligt. (Det fortæller noget om vor fuldmagt - ved brug af Jesu navn).

En femte drøm, natten mellem den 24. og 25 september 1988. En meget markant drøm - nedskrevet kl. 4 om morgenen:

Denne drøm var meget markant. Jeg drømte om verdens undergang. Drømmesynet var meget tydeligt. Rundt i horisonten gløder og syder det. Alt føles i opløsning. Mærkelige tegn viser sig på himlen. – Jeg fornemmer klart, at nu er det Guds time.

Mennesker samles i missionshuset, og jeg spørger, om jeg må få 5 minutter, inden mødet begynder. Alle protesterer. Jeg spørger igen - og siger, at jeg kan nøjes med et minut. Jeg får grønt lys. Jeg fortæller så, at Gud er ved at rense jorden. De fleste giver udtryk for en begejstring, men derefter vendes hovederne bort i ligegyldighed og snakken går højlydt videre, så højt, at jeg forhindres i at tale færdig.

Ude på vejen falder enkelte sten ned fra himlen. Vi bevæger os hen til nogle både og gør dem klar. Vi er alle klar over, at nu er det sidste udkald. Gløderne løfter sig i horisonten. Jeg står med den nærmeste familie og siger, at det hele er en forberedelse til bryllupsfesten derhjemme. Et familiemedlem nikker forstående og bliver rørt. Vi går ned mod vandet for at komme bort fra den sydende og boblende jord. I det fjerne ser vi varmebølger, ligesom fra en atombombe. Jorden er ved at brænde op.


Se Mattæus kap. 24 vers 44

2. Peter kap. 3 vers 10 og Mattæus kap. 24 vers 35


Kristi blod og retfærdighed er alt,
hvad jeg vil smykkes med.
Dermed kan jeg for Gud bestå,
når jeg i himlen skal indgå. (Zinzendorf)


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkOpen the eyes of my heart

Med Oslo Gospel Choir .


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002