FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
17. november

Et utroligt løfte


 

Markus kap. 11 vers 24-25:

Alt, hvad I beder og bønfalder om – tro, at I har fået det, så er det jeres! Men før I begynder at bede, skal I tilgive dem, som I har noget imod, så jeres Far i Himlen også kan tilgive jer de synder, I har begået.

 

Løfterne om bøn er mange. Man kan just ikke sige, at bønnens mester, Jesus, har holdt sig tilbage. Gang på gang henviser han til løfter, som han oven i købet skærer ud i pap, så enhver kan forstå dem.

 

Tænk blot på lignelsen om enken og dommeren, hvor Jesu ærinde er indlysende for enhver. Vi skal gå til Gud - med alle vore ønsker, og så skal han i hast velsigne os.

 

Eller tænk på manden, der ikke vil lukke op for sin nabo og give ham lidt brød, fordi han er gået i seng - og ikke orkede at lukke op. Jesu indskærper, at selvfølgelig vil manden lukke op, fordi naboen er påtrængende.

 

Eller tænk på eksemplerne med faderen, der aldrig kunne finde på at give sine børn henholdsvis en sten, en slange eller en skorpion, når de beder om henholdsvis brød, fisk og æg.

 

Eller tænk på hans tretrinsraket: ”Bed, så skal der gives jer, søg, så skal I finde, bank på, så skal der lukkes op for jer.

 

Den utrættelige bøn vil aldrig blive afvist.

 

Åh jo, eksemplerne er mange, men der er ét løfte, som er så utroligt, at vi må have det med i samlingen af løfter, ja, man kan næsten ikke forstå, at Jesus vovede at sige det, for det synes alt for stort. Men vi kan være trygge ved løftet, for Jesus sagde jo ikke noget - uden, at det var konfirmeret hos Faderen. Derfor må vi lytte ekstra til det. Både Faderen og Jesus står bag løftet.

 

Det lyder i al sin enkelhed: ”Mærk jer dette: ’Alt, hvad I beder og bønfalder om – tro, at I har fået det, så skal I få det.”

 

Løftet er jo ikke til at misforstå. Det er så enkelt. Først giver Jesus udtryk for,, at vi skal lægge mærke til løftet. Dernæst bruger Jesus ordet ALT. Alt det, som vi beder om - og ønsker at få opfyldt (og som er efter Guds vilje) er givet os. Vi skal blot tro, at vi har fået det, så skal vi få det. Det vil sige. Først bøn. Dernæst tro på løftets opfyldelse.

 

En præst fortæller:

”Min søster græd hysterisk i telefonen og fortalte mig, at hendes nyfødte baby var døende. Lægen havde sagt, at babyen endnu var levende, men uden for redning, fordi hjernen ikke havde fået oksygen. Lægen havde endvidere sagt, at ansigtet var deformt, og at det var bedst, at ingen så ham.

”Benny (faderen til barnet) vil at du skal be” råbte Oleta.

Jeg tænkte på Mark.11,23-24 og spurgte i telefonen: Hvor er Benny?”

”Han er lige uden for telefonboksen.”
”Hør her, søster, i samme øjeblik, du lægger røret, skal du vende dig mod Benny og sige: ”Benny, onkel Ken siger, at babyen skal leve og ikke dø. Han vil blive i orden.”

”Tror du det?”

Jeg ikke bare tror det, jeg ved det, for jeg har Jesu ord for det.”

Mindre en ti minutter senere kom en sygeplejerske løbende og sagde: ”I kan se babyen! Han er helt i orden! Mens vi så på ham blev hans ansigt fyldt ud som når man blæser en ballon op.”

Vi må aldrig udelukke Guds indgreb.


Kærlig hilsen og Guds fred - www.dagens-ord-andagt.dk
Modtag pr. mail

Modtag en ny andagt pr. mail hver dag.
Det er gratis og uforpligtende.
- send en mail med dit navn til mail(at)dagens-ord-andagt.dk
og skriv "Ønsker andagt pr. mail"Støt gerne

Dagens Ord Andagt Internetmission

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

Reg. nr. 1551 kontonr. 478 348 2738
eller
MOBILE PAY telefon 3042 5207

 Mountain of God

Med og af Third Day
  

Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002