FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
19. oktober

Gud kender hjerterne


 

1. Kor. 4,5: ”Døm derfor ikke noget før tiden, før Herren kommer, han, som skal bringe for lyset, hvad der er skjult i mørket, og åbenbare, hvad hjerterne vil; da skal enhver få sin ros af Gud.”

 

Opmuntring betyder alt.

 

Det kan være en bibeltekst, som pludselig taler på sin stille og myndige måde. Det kan være et medmenneske, som med varme og opbyggende ord taler fra hjerte til hjerte. Det kan være et smil, som varmer ned i hjertedybet. Det kan være en invitation, som man slet ikke havde ventet – og så kan det være hundrede andre ting.

 

I forbindelse med vores henvendelse til andagtslæserne har vi oplevet særdeles mange opmuntringer. Mange har villet støtte os med økonomi og forbøn, ja, mange har allerede omsat tanke til handling, og det har glædet os enormt.

 

Forleden aften ringede en flittig læser af mine bøger og sagde, at hun lige havde læst en tekst fra en bog, der hed ”Den stille stemme” af Krista Frandsen. Teksten var rig på indhold, og hun følte at det måtte være noget for mig. Hun læste teksten op og føjede så til: ”Er det noget, du kan bruge, for jeg følte, at det måtte være noget for dig.” ”Ja!” sagde jeg begejstret, ”læs lige starten af teksten endnu engang, for det var noget, der talte til mig.”

 

Og så kom de herlige ord:

 

”Dit hjertes ager er min ejendom, jeg har ansvaret for dét, som gror dér.”

 

Det var forløsende og befriende ord. Vi ved jo alle, hvordan urolige tanker kan pible ind i vort sind. Vi har læst Guds løfter, vi har troet dem, ja, vi har bekendt dem, og så alligevel kan den lille tvivl og uro dukke op. Vi har måske også gemt en vision, som vi bragte frem i lønkammeret. Vi følte den var fra Gud, men uroen ville ligesom ikke forsvinde. Det er i den forbindelse, at ordene af Krista Frandsen blev til balsam for sjælen.

 

Jo, vi skal ikke bekymre os så meget, for hjertes ager tilhører Gud, og han har ansvaret for alt dét, der gror dér: Guds løfter, visioner, mission osv. Han skal nok sørge for at det, han selv har plantet i hjertemuld lige så stille vil gro og bære frugt. Og i hans time vil han fremme det i hast. Det skal vi hvile i og tro på.

 

Kom, du ærens konge! kom,

hjertet er din ejendom;

rens det, dan det, som du vil,

jeg kun dig vil høre til.

 

4. vers af ”Tak og ære være Gud.”


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkGive Thanks

med Don Moen
MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002