FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
CLIPART
SØGESIDEDagens Ord Andagt
20. oktober

Straks handling1. Mosebog kap. 6 vers 22
:

Noa begyndte med det samme at gøre, hvad Gud havde befalet ham.


Det er dejligt at vide, at Helligånden har en lidenskab for - og et stort ønske om, at føre os helt ind - i et enestående Guds nærvær. Vi skal blot give ham lov.

I tiden vi er i lige nu, så gælder det om, at have et nært forhold til Gud. Vi har et større og større behov for at høre, når han advarer os - og vejleder os i, hvad vi skal gøre.

Hvis man tager Guds ord, bibelens budskab, alvorligt, så står verden ikke til at redde! Verden har oplevet dette en gang før - i Noas dage.

1. Mosebog kap. 6 vers 5-6 fortæller om, hvordan ondskaben voksede ud over jorden, sådan som vi også ser i dag, I dagens verden - bliver der stort set ikke - taget hensyn til Gud og hans vilje.


Da Herren så, hvordan menneskenes ondskab voksede, så de hele dagen kun tænkte onde tanker, blev han ked af, at han havde skabt dem. Al den ondskab skar ham i hjertet.


Noa forstod, at han egenhændigt skulle stå for et kæmpe byggeprojekt. Uanset opgavens størrelse, så satte han ikke spørgsmålstegn ved Guds befaling. Han gik i gang med arbejdet - med det samme, altså straks. Noa byggede den ark, som Herren havde befalet ham.

Vi lever i en tid, der på mange måder - minder om den tid, som Noa levede i. Såvel som for Noa, så må vores fornuft - underordne sig, det som er større. Lad os bede om at få - troens overbevisning om, at Guds ord, Jesu ord og liv – er den ufejlbarlige sandhed.

Mange går i vores tid op i, at kunne ”høre Guds stemme”. Det specielle ved Noa var, at han ikke blot kommunikerede med Gud, men han adlød så sandelig – og gik hele vejen på Guds ord. Han gjorde det, han skulle, straks.

Det er faktisk ufatteligt, at den samme Gud - som har skabt denne jord – og hele universet, har et særligt øje - til os små mennesker. Bare tanken om, at vi hver især, har en særlig plads - i Guds kæmpemæssige univers - blandt milliarder af stjerner - er overvældende fantastisk.

Gud er den eneste, der giver en god mening med tilværelsen. I tiden frem til Jesu genkomst, vil Jesus favne os med meget mere kærlighed, beskyttelse og omsorg, så kommer vi igennem det hele sejrende, fordi Kristus i sin kærlighed - giver os styrke.

Menneskeligt set, så er det ufatteligt, at Gud har dedikeret så meget af sit virke, til os mennesker. For os, der samtaler med Helligånden, er dette en indiskutabel sandhed.

Kampen for sandheden, kærligheden, renheden og retfærdigheden i den enkeltes liv, skal kæmpes, men kampen er vundet på forhånd. Jesus kom for, at vinde på vores vegne – og han sejrede.

Nu står vi så alle - og må tage beslutning om, at være lydhøre og agtpågivende - når Gud taler. Når Gud så efterhånden begynder, at pege på noget konkret, så lad os alle, med det samme, reagere på det, som Herren byder os. Amen.

 


Kærlig hilsen og Guds fred - www.dagens-ord-andagt.dk


Forslag til lovsang: "På grund af den nåde"

Med Sola Gratia
Modtag pr. mail

Modtag en ny andagt pr. mail hver dag.
Det er gratis og uforpligtende.
- send en mail med dit navn til mail(at)dagens-ord-andagt.dk
og skriv "Ønsker andagt pr. mail"

 

Du skal ”whiteliste” os, i det mailsystem du bruger.

Vi har op imod 700 daglige modtagere.

Vore mails bliver derfor - for tid til anden, af diverse mailservere, betragtet som spam.

 

Kig evt. i spammappen og marker vore mails som ”ønsket”.

 

Bemærk, at det er nemt, at afmelde dette abonnement.

Ønsker du en dag at afmelde, så besvar blot en mail fra os med ordet ”afmelding”.