FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
29. november

Reklamesøjle for Jesus


 

Matt. 5,14: ”I er verdens lys; en by, der ligger på et bjerg, kan ikke skjules. Man tænder heller ikke et lys og sætter det under en skæppe, men på en lysestage; så skinner det for alle dem, som er i huset.”

 

Jeg har lige set en spændende udsendelse på DR.1: ”Paradisfugle i Ny Guinea.” Interessant var det at se, hvordan 40 arter har deres egne særprægede livsformer. Karakteristisk for paradisfuglene er deres enorme farvestrålende fjerdragt og deres måde at tiltrække sig opmærksomhed på (hannernes parringsdans).

 

Vi så en pragtparadisfugl, der havde fundet en lille lysning i skoven og nu ryddede skovbunden for nedfaldne blade og fjernede blade fra kviste og buske, jo, for nu skulle alt være ryddet af vejen for en scene med opvisning og fremvisning af fjerdragt.

 

En blå paradisfugl, som også havde ryddet et område for blade, gjorde ”sig virkelig tæ”. Den stod bogstavelig talt på hovedet for at tiltrække sig opmærksomhed - som en flagermus hang den med hovedet nedad, mens den pustede sin fine fjerdragt op.

 

En hunfugl iagttog opvisningen, men fløj alligevel bort. Hannen blev noget tom i blikket, da den blev klar over, at den havde forspildt sin chance. Den måtte genoptage opvisningen end anden gang.

 

Paradisfuglene kunne gøre det: markedsføre sig selv, være deres egen reklamesøjle. Det er straks sværere, når vi mennesker skal bevæge os ud i det, fordi misforståelsen ligger snublende nær. Nogle kan betragte det som at promovere sig selv, dog nok kun de færreste. Heldigvis er der mange, der forstår vores forpligtelse til at dele livserfaringer med andre, og hvor medleven formes til bøn og forbøn.

 

Med vores internetmission forsøger vi efter bedste evne - og på forskellige måder, at pege på Jesus som sandheden, livet og vejen. På YOU TUBE kan man f.eks. finde tre interviews med mig. Mange har været inde og kigge og har fået en klarere fornemmelse af, hvad vort ærinde er med Internetmission og Galleri Bibelland. Vi tillader os lige en sidste gang at henvise til udsendelserne. Kig gerne med og bed om, at kendskabet til interviewene må blive spredt videre - til andre end andagtslæserne - og bringe velsignelse med sig.

 

Vi er ambassadører på Kristi vegne.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkIf I can dream

Elvis Presley og Celine Dion - har her - ved hjælp af moderne computer teknik -
en fantastisk duet med en Elvis sang, der i den grad på daværende blev et stort hit,
fordi den handler om det håb, vi som kristne kan have for fremtiden.
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002