FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
CLIPART
SØGESIDEDagens Ord Andagt
6. oktober

Noget stort i vente2. Korinter vers 16:
Jeg vil bo og vandre midt iblandt dem; jeg vil være deres Gud

At Gud, vil os det ”så godt”, er faktisk - utroligt meget svært, at fatte. En dag, meget snart, skal vi forvandles, til samme slags legeme - som Jesu herlighedslegeme det er. Stort er dette, men netop dette - er en af Guds mange sandheder. Jesus tænker stort. I alt det - han sagde og gjorde, lå der noget stort gemt.

Vores indre dialog, vores fantasi, overdøver ofte - HelligÅndens tale i os. Vores forstand fylder os med tanker - og disse tanker videregiver vi måske endda til andre. Vi mister måske derved den indre varme, som Helligånden giver os. Vi mister HelligÅndens livsvigtige hjælp - til, at holde vores hjertes forståelse - fri - fra vores forstand og fantasi.

Vi kan vildledes af fantasien - eller af de dæmoner, som står på spring - for, at få os væk - fra den rette vej. Af samme gode grund - og dette gælder også i dag, så sagde Herren - ved profeten Hoseas - til sit folk, Hoseas kap. 2 vers 16:

 

Derfor vil jeg lokke hende. Jeg vil føre hende ud i ørkenen - og tale til hendes hjerte.

 

Også i dag - lokker Herren os ud i en slags ørken, til et ”rum” af enlighed og stilhed - og dér - vil han så tale til vort hjerte. Når dette sker, så lad os bede til, at vi må være lydhøre.

Gud giver os gerne kraft til, at være i venteposition på et bønnesvar. Med sit ord, kan han holde os oppe, så vi bliver fyldt med håb, forventning - og ny tro på det, som ligger og venter på os.

Lad os aldrig glemme, midt i hverdagens travlhed og optagethed, at vi har en stor frelser. Han er Guds søn - og dog er han bror og ven for os, som betror sig til ham. Må ordet ”tålmodig” præge os i vores Gudsforhold, så vi tålmodigt venter på Guds time Salmerne kap. 27 vers 14:


Regn med Herren og hold ud! Stol på ham og tab ikke modet”!

 

At lære at være tålmodig kan være svært, men det lønner sig. Lad os takke for alt - også i ventetiden. Tålmodighed indebærer et væld af velsignelser. Prøv at læse og sige følgende bibelvers højt: Efeserne kap. 1 vers 3:

 

Jeg takker og priser Gud, som er Far til min Herre, Jesus Kristus. Han har jo gennem Kristus velsignet mig med alle Himlens åndelige velsignelser.Forslag til lovsang: "Råb til din Gud"

fra Sola Gratia
Modtag pr. mail

Modtag en ny andagt pr. mail hver dag.
Det er gratis og uforpligtende.
- send en mail med dit navn til mail(at)dagens-ord-andagt.dk
og skriv "Ønsker andagt pr. mail"

 

Du skal ”whiteliste” os, i det mailsystem du bruger.

Vi har op imod 700 daglige modtagere.

Vore mails bliver derfor - for tid til anden, af diverse mailservere, betragtet som spam.

 

Kig evt. i spammappen og marker vore mails som ”ønsket”.

 

Bemærk, at det er nemt, at afmelde dette abonnement.

Ønsker du en dag at afmelde, så besvar blot en mail fra os med ordet ”afmelding”.