FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
6. februar


Bønnebegivenhed i Uganda


 

Salmernes Bog: 33,12: Velsignet er den nation, hvor Gud er Herre. Et folk, som Du har udvalgt som Dine egne”.

 

”Vi vil overgive denne nation til Dig, så Du kan være vores Gud og guide. Vi bestræber os på, at Uganda bliver kendt på at være en nation, som frygter Gud, og en nation, hvis fundament baserer sig på retfærdighed, og som skal opfylde hvad Bibelen siger i Salmernes Bog: 33,12: Velsignet er den nation, hvor Gud er Herre. Et folk, som Du har udvalgt som Dine egne”. Jeg overgiver Uganda til Dig til at gå på Dine vegne og opleve Dine velsignelser til evig tid.”

 

Ugandas førende dagblad, New Vison, hævder, at præsident Yoweri Museveni lavede historie, da han på National Jubilee Prayers i Namboole, offentligt angrede sine og Ugandas synder.

 

Følgende er Musevenis 'anger-tale':

 

Vor Far i Himlen, i dag står vi her som Ugandas folk og takker dig for Uganda. Vi er stolte af, at vi er Ugandas folk og afrikanere. Vi takker dig for din godhed imod os.

 

Jeg står her i dag for at lukke den onde fortid – især de sidste 50 år med det nationale lederskab. Vi står her på dørtærsklen til en ny tid i denne nations livstid. Jeg ønsker at angre på mine egne og på mine forgængeres vegne. Vi beder om Din tilgivelse.

 

Vi tilstår, at vores synder har hæmmet vores nationale enhed og forsinket en politisk, social og økonomisk transformation.

 

Vi tilstår afgudsdyrkelse og heksekunst, som er voldsomt udbredt i vores land. Vi tilstår at have udgydt uskyldigt blod, tilstår politisk hykleri, uærlighed, intriger og forræderi.

 

Tilgiv os vores stolthed, stammetænkning, sekterisme, dovenskab, ligegyldighed og uansvarlighed, korruption og bestikkelse, som har eroderet vores nationale ressourcer; usædelighed, alkoholmisbrug og skørlevned. Tilgiv os, at vi ikke kunne tilgive, vores bitterhed, had og hævnfølelser; at vi har været uretfærdige, undertrykt og udnyttet; at vi har gjort oprør, været ulydige, søgt ufred og konflikt.

 

Disse synder og mange andre har karakteriseret vores fortids lederskab, specielt de sidste 50 år. Herre, tilgiv os og giv os en ny begyndelse. Giv os et hjerte, der elsker Dig, frygter Dig og søger Dig. Led os væk fra alle ovenstående synder.

 

Vi beder om national enhed. Foren os som Ugandas folk og udryd alle former for konflikt, sekterisme og stammetænkning. Hjælp os at indse, at vi alle er Dine børn, børn af den samme far. Hjælp os at elske og respektere hinanden og sætte pris på at vi er ét, men dog forskellige.

 

Vi beder om velstand og transformation. Fri os fra uvidenhed, fattigdom og sygdom. Som ledere, giv os styrke til at hjælpe vores folk igennem en politisk, social og økonomisk transformation.

 

Vi vil overgive denne nation til Dig, så Du kan være vores Gud og guide. Vi bestræber os på, at Uganda bliver kendt på at være en nation, som frygter Gud, og en nation, hvis fundament baserer sig på retfærdighed, og som skal opfylde hvad Bibelen siger i Salmernes Bog: 33,12: Velsignet er den nation, hvor Gud er Herre. Et folk, som Du har udvalgt som Dine egne”.

 

Jeg frasiger mig al den ondskab og forbandelser, som er fremkommet gennem afgudsdyrkelse og heksekunst. Jeg frasiger mig den sataniske indflydelse på vores nation. Og jeg overgiver hermed Uganda til Dig, at gå Dine vegne og at opleve Dine velsignelser til evig tid.

 

Jeg beder for alt dette i Faderens, Sønnens og Helligåndens navn. Amen


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
Above all


 

 

 


 

 
   

Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002