FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
CLIPART
SØGESIDEDagens Ord Andagt
9. oktober

Vælg at tjene Herren


Andagt af Gert Grube

 

Esajas kap. 8, vers 13-14:

Frygt alene Herren - Anføreren for de himmelske hære! Han skal være din tryghed! .....

 

Livet er en gave. Derfor gælder det om i tide at finde sin identitet ud fra Bibelens budskab, om at vi er skabt i Guds billede, og at Han har frelsestanker med os.

 

Desværre er der i dag så meget, som kan fastlåse os i bestemte livsmønstre. Vi kan have svært ved at frigøre os og opdage de muligheder, Gud har påtænkt. Lad os huske på, at Han jo har ”lagt gode gerninger til rette for os, for at vi skulle vandre i dem”. Ef. 2,10

 

Gud har ikke givet os en frygtsom ånd, der gør os modløse, men en ånd, der giver os kraft, kærlighed og besindighed. Derfor skal du ikke skamme dig over at fortælle andre om Herren ... 2. Timoteus' brev 1, 7

 

Jeg siger jer: Den, der tror på mig, skal gøre det samme som jeg; ja, han skal gøre endnu større ting, for jeg går til min Far. Bed om hvad som helst i mit navn, og jeg vil gøre det, for at Faderens herlighed kan blive åbenbaret ved Sønnen. Hvis I beder om noget i mit navn, vil jeg gøre det.«  Johannes evangeliet 14, 12

 

Vi må vælge, når vi hører Guds kald. Menneskets eneste redning og største livskvalitet er, at stole på Gud og lade ham få førstepladsen. Vælg at tjene Herren. Han har store planer for os alle. Giv det en chance. Tro Gud for, at han har store planer for dig også. Frygt ikke, tro kun.

 

Lad os hver især bede en bøn om vejledning og hjælp til livet. HUSK at når du først og fremmest søger Herren og hans retfærdighed, så skal alt andet gives dig i tilgift.

 

Vælg i dag, hvem du vil tjene,

Kristus eller mørkets drot!

Vælg i dag, om du vil værne

alt, hvad der er sandt og godt!

 

Vælg i dag! Måske i morgen

du ej mere vælge kan;

derfor har du aldrig borgen*

døden skåner ingen mand.

* garanti                                     

                      Gunnar LundgrenDu er udvalgt


 

Johannes kap. 15 vers 11-16
1. Korinter – kap. 15 vers 58

 

Jeg siger det her til jer, for at min glæde kan være i jer og fylde jeres hjerter. Min befaling til jer er, at I skal vise hinanden den samme kærlighed, som jeg har vist jer. Ingen har større kærlighed end den, der sætter livet til for at redde sine venner. I er mine venner - hvis I altså gør det, jeg har befalet jer at gøre.

 

Jeg betragter jer ikke længere som tjenere, for en tjener bliver ikke indviet i sin herres planer. Jeg regner jer for mine venner, for jeg har betroet jer alt det, jeg selv har fået at vide af min Far.

 

Det er ikke jer, der har udvalgt mig, men mig, der har udvalgt jer. Jeg har sat jer til at gå ud og bære frugt - og det skal være en varig frugt - så min Far kan give jer alt, hvad I beder ham om i mit navn.

 

Min befaling til jer er: I skal elske hinanden.

 

Derfor, mine elskede venner: Stå urokkeligt fast og gør altid jeres yderste i tjenesten for Herren. I ved jo, at jeres arbejde for ham ikke er forgæves.


Kærlig hilsen og Guds fred - www.dagens-ord-andagt.dkFriends are friends forever

Worship Lovsang med Michael W. Smith.
Sangteksten: http://www.azlyrics.com/lyrics/michaelwsmith/friends.html