FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
5. juni

Fjenden er stresset


 

Jakobs brev kap. 1 vers 2:

Mine brødre, I skal kun regne det for glæde, når I kommer ud for prøvelser af forskellige slags; v3  I ved jo, at når jeres tro prøves, skaber det udholdenhed. v4  Og udholdenheden skal føre til fuldendt værk, for at I kan være fuldkomne og helstøbte og ikke stå tilbage i noget.

 

Når man står i en prøvelse kan alting se umuligt ud! Der er med garanti ingen mennesker som har undgået prøvelser! Man har mest lyst til bare, at grave sig ned i et hul og gemme sig – lige til det hele er ovre. Så let er det bare ikke.

 

Der er hele tiden så meget om krig i medierne. Der er konflikter flere steder på vor jord, terror og mord. Selvom dette er mere end rigeligt, så er det alligevel ikke det eneste. - Du befinder dig selv midt i en krig. Vi er alle med i en krig.

 

Djævlen er over os - og prøver hele tiden på, at få os ud af kurs. Først og fremmest de kristne, men rent faktisk "går han på alle og enhver". Han frister, stresser - og gør livet surt for os. Dette er så tidspunktet for, at vi skal være stærke.

 

I stedet for at grave os ned i huller og gemme os, skal vi se fjenden i øjnene. Måske virker han farlig - men det er nok mest fordi, han er ekstremt desperat. Husk at han er dømt til et evigt liv i helvede.

 

Rent faktisk er der total forvirring i fjendens linier. Fjenden kender jo sin skæbne og er derfor stresset over enhver forstand. Dette stress er vi mennesker åbne for at tage imod, hvis vi ikke er friske til, ved Guds ord - at gå imod - og ikke mindst husker, at tage Guds fulde udrustning på.

 

En af fjendens stres-metoder er at få os til at fokusere forkert. Har du lagt mærke til, hvordan der kan komme anklager i dine tanker – mod dine brødre og søstre – mod andre kristne og deres måde at gøre tingene på.


Han har godt nok travlt ham ”brødrenes anklager”. Det bedste vi kan gøre, når der kommer negative tanker om andre, det er at bede Gud velsigne netop disse mennesker. Gud har jo kun tanker om godt for alle mennesker. Dårlige tanker kommer fra fjenden eller dit eget ego. Bed Gud om, at dække dine tanker med Jesu blod - så, at Han bliver dine tankers hjem. Bed en bøn specielt om Jesu blods virkning.

 

Derfor:

Vær ikke bange, gå imod modgangen. Hold dig oppe med Guds ord og brug ordene i kampen. Glæd jer, selvom det er hårdt, for du er ikke alene. Og desuden er sejren vundet på forhånd af Jesus - så "kend i dit hjerte at sejren allerede er din".

 

Tak Gud, for at du vil give udholdenhed, tro og FRIHED.

Tak, at du altid giver os dette, når vi vedvarende beder derom.

Tak ! at du er sammen med os i alt. - Alle prøvelser, i medgang og modgang.

Tak, at du giver udholdenhed og styrke til at komme igennem de trængsler vi måtte have.

Tak at du har vundet en sejr for os, - og 

Tak at vi blot skal gå imod i Jesu navn - og vide i vore hjerter - at du med - hele vejen.

                                                                                                                       Amen

 Modtag pr. mail

Modtag en ny andagt pr. mail hver dag.
Det er gratis og uforpligtende.
- send en mail med dit navn til mail(at)dagens-ord-andagt.dk
og skriv "Ønsker andagt pr. mail"


Kærlig hilsen og Guds fred - www.dagens-ord-andagt.dkShine Jesus Shine

med Don Moen
  

Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002