FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
17. april


Gør "det" mens du kan


 

Matt. 13,24: ”Med Himmeriget er det som en mand, der såede god sæd i sin mark”.

 

”En tilsået mark er et smukt syn”, sagde min kone en dag, da vi i tog kørte over Fyn. Og hun havde ret. Man kunne se de smukke brune arealer rundt imellem de grønne græsarealer. Jo, det så flot ud. Bemærkningen satte flere tanker i gang hos mig.

 

En landmand havde været i gang derude på marken. Han havde holdt øje med vejret, og da jorden var tilstrækkelig tør, handlede han. Ud med såmaskinen og så i gang. Resten måtte klares andetsteds fra, fra skaberen af al vækst. Nu lå den tilsåede jord så og ventede på forårsvarmen, og landmanden ventede på at se de første spirer.

 

Også vi er sat til at så, for der står i Bibelen: ”Salige er I, som sår ved alle vande” Es. 32,20. Vi må have det som landmanden, vi må gribe chancen, når mulighederne er der. Og lad os gøre det, mens vi kan, for der kommer en dag, hvor vi ikke kan. Johs.9,4.: ”Vi må gøre hans gerninger, som har sendt mig, så længe det er dag; der kommer en nat, da ingen kan arbejde.”For tid tilbage fik jeg en marchordre, der var meget konkret.

 

En af vore forbedere ringede til mig, og henviste til en andagtsbog, hvor der bl.a. stod: ”Gå fremad, hvil i mig, bliv stille i min kærlighed, stærk i min kraft.

 

Tænk over hvad det vil sige at eje en kraft, der er større end nogen jordisk kraft! Et herredømme, som rækker længere end nogen jordisk konges. Ingen opfindelse, elektricitet, magnetisme eller penge kan udrette en milliontedel af, hvad du kan udrette ved min ånds kraft. Prøv engang et øjeblik at tænke efter, hvad det betyder. Gå videre fremad! I har kun lige begyndt. Glæd jer, ja glæd jer.”

 

Samtidig henviste hun også til 1.Sam. 17,37, hvor kong Saul anbefaler David at gå mod Goliat: ”Gå! Herren være med dig!”

 

Din rigssag, Jesus, være skal

min største herlighed.

Tak, at jeg også fik dit kald

til her at være med!

Uværdig er jeg, Herre kær,

at høre til i rigets hær,

men du som gav mig vennenavn

og tog mig kærligt i din favn,

giv du mig magt

at gå, hvor du har sagt!

                             K. L. Reichelt


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
Letting Go

Med og af Stephanie Smith


 

 

 


 

 
   

Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002