FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord - Andagter
    Maj Måned


Maj 2021. Vælg dato:

2.
maj
 
3.
maj
 
4.
maj
 
5.
maj
 
6.
maj
 
9.
maj
 
 
 
 
 

Den fulde rustning

Lovsang om at tage hele Guds rustning på - og forsvare sig, stå fast og beholde Jesu sejr. Kærlighedens magt er den sikre vinder.
Om at stride troens gode strid, have Gud i ryggen, Jesus i sit hjerte, Helligånden som vejleder, en engel foran sig og Guds kærlighed som banner.
Om at kæmpe for sandhedens, ydmyghedens og retfærdighedens sag.

 


 

 

 


 

 
   


 

Bemærk herunder


Månedens Andagt


Fodsporene

 

Es.46,4: ”Til I bliver gamle, er jeg den samme, til I bliver grå, bærer jeg jer. Det har jeg gjort, og vil stadig løfte jer, bære jer og bringe jer i sikkerhed.”

 

I mange kristne blade kan man finde en speciel drøm gengivet. Drømmen indeholder så meget stof til eftertanke, at jeg synes, vi skal gengive den her i vores andagt.

 

Jeg drømte, jeg gik langs med stranden sammen med Herren, og over Himlen så jeg scener fra mit liv. For hver eneste scene så jeg to par fodspor i sandet Det ene var mit eget, og det andet tilhørte Herren. Da den sidste scene af mit liv glimtede for mine øjne, så jeg tilbage på fodsporene i sandet. Jeg lagde mærke til, at mange gange på mit livs sti var der kun ét par fodspor. Jeg lagde også mærke til, at det var i forbindelse med mit livs store kriser. Det bekymrede mig meget, og jeg spurgte Herren om det. ”Herre, du sagde, dengang jeg besluttede mig for at følge dig, at du ville gå med mig hele vejen. Men jeg har lagt mærke til, at der kun er et par fodspor gennem de vanskelige tider i mit liv. Jeg forstår ikke, hvorfor du ville forlade mig de gange, jeg behøvede dig allermest.” Herren svarede: ”Mit dyrebare barn, jeg elsker dig, og jeg ville aldrig forlade dig i dit livs prøvelser og smerte. Når du kun ser et sæt spor, er det mine; det var de gange, hvor jeg bar dig.”

 

En herlig drøm, som fortæller os om Jesus som den gode hyrde. Han er den, der følger os i tykt og i tyndt, og når han ser, at vi ikke magter tingene, løfter han os op på sine skuldre og bærer os. Og en dag har han lovet at løfte os op i de himmelske boliger. ”Jeres hjerter forfærdes ikke! tro på Gud og tro på mig. I min Faders hus er der mange boliger. Hvis ikke, havde jeg sagt jer det; for jeg går bort for at gøre en plads rede for jer.” Johs.14,1-2.

 

Bøn:

Herre, vi takker dig for løfteturene

igennem livet.

Vi beder dig om fortsat at løfte os

op på dine skuldre, når du ser, vi er ved at segne.

Tak for alle dine løfter, som vi kan klynge os til.

Amen

   

Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002